Status just nu

 
Se nedan. Sida 80 av 754. Jag ändrade om i formateringen så tyvärr har jag inte strukit 100 sidor (även om någon borde göra något åt den här längden, vad fan händer?), jag har bara gjort så att det är mer text på varje sida. Japp. Så kan det gå. Förra statusbilden hade 185 000 ord. Varför växer de? Det vanliga är väl att sträva efter fler ord. Att man sitter där och bara: "Skrev 5 000 ord idag, fan vad jag är bra!"
 
Inte jag.
 
Words. Pls. Sink don't rise. This is insane. No one will read a book that long! :(
 
 
Min ruskigt eminenta gissning är att jag kommer att hamna över 200 000.
Let's wait and see.
 
 

The basic guide to redigering - del 3

Hechicera evolved Legend of the cryptids:

Kontrollera färgerna. Byt ut standardfärger som ”svart”, ”vit” och ”röd” till kreativa varianter. Samma sak med de dötråkiga ”mörkblå” och ”ljusgrön”. Glöm inte att även göra sökningen med färgerna i plural. Se exempel nedan. Vissa sökningar känner av alla varianter om du enbart söker på ”blå”, men det beror på vilket sökalternativ du använder dig av och det går ändå inte att lita på till 100%.

Se också till att inte använda ovanliga varianter för ofta. Läsaren kommer att minnas din vulkansvarta kappa och kommer att tycka att du inte har någon vidare fantasi ifall det här nya, främmande ordet dyker upp mer än 2-3 gånger i din bok. Det optimala är att hålla sig till en enda gång, men om det är en längre bok kan det vara svårt att hålla det.

- Blå
- Blått
- Blåa
- Mörkblå
- Mörkblått
- Mörkblåa
- Ljusblå
- Ljusblått
- Ljusblåa