Början av en berättelse

Rihanna For W Magazine // #Fashion #Icon:
Efter veckor av planering har jag nu äntligen börjat skriva på Netraya! One chapter down, a million to go ;). Det känns roligt och läskigt på samma gång. "The scariest moment is always just before you start" finns det ett ordspråk som heter, och det stämmer så väl. Att ha skrivit ett kapitel är som att inte ens ha börjat, med tanke på tegelstenarna mina manus brukar bli.
 
Det känns svårt vid starten eftersom karaktärerna inte har blommat ut ännu (endast i stela faktadokument). Eftersom det är svårt att veta den exakta startpunkten för berättelsen. Eftersom det är svårt att finna orden såhär i början. När det var längesedan jag flödesskrev och bara skrev... Från huvudet. Inte utan planering - tro mig, jag har planerat. Det jag menar är att jag det senaste halvåret har skrivit x antal noveller (och de är korta) men annars bara har redigerat Drakviskaren. Och att redigera och flödesskriva is kinda not the same thing. At all.
 
Jag tror att det släpper efter några kapitel, vad det nu är jag lider av. "Beginners anxiety" eller något.
 

Numbers for fantasy worlds

 
Den här sidan! Check it out om du skriver fantasy.
 
Där får du svaren på dina befolkningsfrågor som: "Hur många personer bor i en by? Hur många personer bor i en stad? Eller en stor stad? Hur många personer måste bo i staden för att det bör finnas ett värdshus? Eller en juvelerare? Och hur många personer går det på en lagman?
 
Thank lord!
 
 

Jag hittade henne

 
Så jag fann min karaktär Netraya Avadeks verkliga motsvarighet. Hon heter Momal Sheikh och är en pakistansk skådespelerska och modell. I huvudet såg jag Netraya lite som en arabisk Blair Waldorf - och jävlar vad Momal ser ut exakt så. Det gillar vi!