Den bloggdvalan blev inte långvarig ;)

Nu har jag börjat lite smått på Anyxa igen, manuset om sjöväsen. Kul! Jag har läst det jag skrev i våras och är up to speed. Måste tänka över hur jag ska gå vidare härifrån bara. Hur jag ska få manuset mer spännande och roligt att skriva. För är det roligt att skriva är det nog roligt att läsa, också. Det var säkert det som fick mig att lägga av i våras. Någonting som ... saknades.
 
Jag skriver ofta manus som är på liv och död och hoppsan, där råkade jag skjuta svärdet i mitt kärleksintresse. Det här manuset var tänkt att bli mindre dramatiskt på det sättet. Mer intriger i skolmiljö, som i exempelvis Harry Potter (de första böckerna). Men att skriva i en sådan lugn miljö passar mig inte riktigt. Jag tänker hela tiden: "När ska allt fallera då? När ska staden gå under och folk slaktas av fiender?" Det är liksom så det brukar gå till här. Kaos och blod och kärlek som spränger fram när allting annat känns kolsvart. Kanske måste jag ändra plotten så att den passar bättre ihop med denna blodtörstiga författare. ;) 

 
Gabriella

hahah åh, jag känner igen mig! Jobbar på en feelgood/romance vid sidan av min fantasy och fy så svårt det är att skriva något som inte innehåller massa blod och död. Känns så ovant! Men som tur är har jag ju sista delen i min fantasytrilogi som jag jobbar med samtidigt så får in det där i alla fall ;)

Svar: Hahaha, ja så där känns det för mig också :D Tur att jag, liksom du, har fler manus parallellt xD
Lovisa Wistrand

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress