Idéer för framtiden

 
 
Nu när råmanus till Demonviskaren är färdigt behöver nya projekt ta dess plats, åtminstone medan det vilar. Till att börja med tänker jag redigera Urriten. Men när det är klart då? Ja. Jag vet inte. Jag har massor av idéer. Men det lutar åt att jag ska prova på att skriva skräck!
 
JA!
 
Kul, visst?
 
Men bara någonting kort. Just nu vill jag slappna av lite och ta mig an några kortare och enklare projekt. Ni vet, post Demonviskaren. De där långa fantasyböckerna har en tendens att stjäla energi. Just nu känner jag att jag vill experimentera, testa och prova olika genres. Se vad som är roligast och vad jag är bäst på. 
 
Här är en lista på de manus jag vill skriva nu, nu, nu ...
 
1. Skräckromans//skräckerotik
Ouija-boards och sådant kul! Och någonting som vaknar ...
 

2. Skräcksci-fi i stil med Alien
Lite av en dröm för mig att skriva någonting i samma anda. Rymden, faror och hungriga monster. 
 
 
3. Dödsviskaren, trean i Alvblodserien
Behöver jag ens skriva hur mycket detta lockar? Avslutningen! Wow. Det blir fantasy, ondska och en stor dos romans. Här är det ombytta roller från den första delen, för tvåan har fått allting att vändas upp och ned. Mörkret har blivit ljust och ljuset har blivit mörkt.

 
4. Vesalyria, sc-fi romance
The Hunger Games möter The Selection möter Alien.

 
5. Fler fristående manus i den ökenvärld som Netrayas början utspelar sig i, Saheira. Ett som ska handla om Netrayas tvillingsyster Dashaya. Ett annat som ska utspela sig längre bak i tiden, då kupolen spärrade av staden Ashairo från omvärlden - och djinnerna kom.
 
 
6. Något fristående manus om Rash Terek, världen som större delen av Netraya utspelar sig i. En korsning mellan Avatar-världen och Jurassic Park kan man säga.
 
 
7. Fler fristående manus om mina varer, eller skepnadsskiftare om man så vill. En dystopisk version av Jorden.

 
8. Fler fristående manus i den värld som Drakviskaren utspelar sig i, Sarador. Här finns tusentals historier jag vill berätta, både som noveller och hela manus. Sagor om kentaurer och fauner och sjöväsen och alver.

 
 

Kommentarer:

1 Sara:

Du har och göra ser jag ;) Skönt att se att jag inte är den enda med tvåsiffrigt antal planerade manus som "snart" ska skrivas... :)

Svar: Haha jaaa, hur ska man hinna skiva allt innan man blir gammal och dör? xD Så många idéer!
Lovisa Wistrand

Kommentera här: